تهیه دسر شکلاتی
مربی دوره های تخصصی آشپزی و شیرینی پزی
15 سال سابقه آموزش حرفه ای در زمینه آشپزی و شیرینی پزی
- معرفی دوره آموزشی
- سرفصل مطالب
- این دوره برای چه کسانی مفید می باشد
- بازار کار مرتبط با دوره
- پیش نیازهای دوره
آموزش تهیه دسر شکلاتی
انواع دسر که در فرهنگهای آشپزی کشورهای سراسر جهان (گاهی به آن پیغذا یا پس غذا نیز میگویند) مورد استفاده قرار می گیرد، معمولاً در پایان یک وعدهٔ غذایی مصرف میشود. مصرف انواع دسرهایی خوشمزه، لحظاتی شیرین و آرامشبخشی را در مهمانی ها و جمعهای خانوادگی برای شما به ارمغان میآورد. در بین انواع دسرها، درسهای شکلاتی طرفداران زیادی بویژه بین کودکان دارد. در این دوره آموزشی به صورت کامل با مراحل تهیه دسرشکلاتی آشنا خواهید شد.
سرفصل مطالب اصلی این دوره عبارت است از:
- معرفی دوره آموزشی
- مواد لازم
- مخلوط کردن مواد دسر
- اضافه کردن شکلات
- آماده کردن دسر به صورت تک نفره
- تزیین دسر و پایان کار
این دوره برای تمامی افرادی که به آشپزی علاقه مند بوده و همچنین تمایل به ایجاد یک منبع درآمد در این زمینه دارند مناسب می باشد.
در حال حاضر در سطح شهرها استفاده از شیرینی ها و دسرهای خانگی و سفارشی در حال رونق گرفتن می باشد و با فراگیری این دوره علاوه بر آماده کردن این نوع دسر در محیط خانواده، می توانید محصولات تولیدی را در بازارهای مناسب ارائه نمایید. همچنین از مهارت کسب شده می توانید در رستورانها، هتلها و .. نیز استفاده نمایید.
این دوره آموزشی پیش نیاز خاصی نداشته، در عین حال داشتن علاقه به آشپزی و خلاقیت به فراگیری کامل دوره آموزشی کمک می نماید.
دوره های مرتبط با این دوره آموزشی در ایلپ
دوره های آشپزی (پیش غذا، غذای اصلی، سالاد و ...)