دوره آموزش مجازی تهیه ته چین مرغ

مربی / مدرس
ندا قشنگی
ندا قشنگیمدرس ELAP

مربی دوره های تخصصی آشپزی و شیرینی پزی

15 سال سابقه آموزش حرفه ای در زمینه آشپزی و شیرینی پزی

آموزشگاه همکار تولید محتوا
اطلاعات دوره

آموزش تهیه ته چین مرغ

ته چین مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که بیشتر برای مجالس و مهمانی های خاص تهیه می شود. بسته به علاقه بیشتر به عنوان غذای اصلی و در برخی موارد به صورت پیش غذا در کنار غذای اصلی سرو می شود. در این دوره آموزشی شما به صورت کامل با مراحل عملی تهیه ته چین مرغ آشنا خواهید شد.

 

pic

سرفصل مطالب اصلی این دوره عبارت است از:

  1. معرفی دوره آموزشی
  2. مواد لازم
  3. پختن مرغ
  4. اضافه کردن کره و زعفران به مرغ
  5. آماده کردن مواد ته چین و ریختن در قالب
  6. اجرای مراحل پختن ته چین
  7. تزیین ته چین
  8. پایان کار

این دوره برای تمامی افرادی که به آشپزی علاقه مند بوده و همچنین تمایل به ایجاد یک منبع درآمد در این زمینه دارند مناسب می باشد.

در حال حاضر در سطح شهرها استفاده از سالادها و غذاهای خانگی و سفارشی در حال رونق گرفتن می باشد و با فراگیری این دوره علاوه بر آماده کردن این نوع غذا در محیط خانواده، می توانید محصولات تولیدی را در بازارهای مناسب ارائه نمایید. همچنین از مهارت کسب شده می توانید در رستورانها، هتلها و .. نیز استفاده نمایید. 

این دوره آموزشی پیش نیاز خاصی نداشته، در عین حال داشتن علاقه به آشپزی و خلاقیت به فراگیری کامل دوره آموزشی کمک می نماید.

lesson

دوره های مرتبط با این دوره آموزشی در ایلپ

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به آموزشهای مجازی ایلپ می‌باشد.