دوره آموزش مجازی تزیین کیک (پخت کیک اسفنجی، خامه کشی، سس براق و کار با شکلات)
مربی دوره های تخصصی کیک و شیرینی
18 سال سابقه فعالیت حرفه ای در زمینه کیک و شیرینی
- معرفی دوره آموزشی
- سرفصل مطالب
- این دوره برای چه کسانی مفید می باشد
- بازار کار مرتبط با دوره
- پیش نیازهای دوره
آموزش تهیه کیک اسفنجی به همراه خامه کشی و روکش با سس براق فرانسوی و کار با شکلات
کیک اسفنجی یکی از محبوب ترین انواع کیک است ، دلیل این محبوبیت این است که تهیه آن بسیار ساده است و طعم بسیار مطبوعی نیز دارد. در این دوره آموزشی شما به صورت کامل با مراحل عملی تهیه این نوع کیک، خامه کشی آن و کاور کردن با سس فرانسوی آشنا می شوید.
سرفصل مطالب اصلی این دوره عبارت است از:
1- مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی
2- آماده کردن تخم مرغ
3- پخت کیک
4- خامه کشی کیک
5- آماده کردن شکلات تزیین روی کیک
6- مواد لازم برای تهیه سس فرانسوی
7- آماده کردن سس براق فرانسوی
8- کاور کردن کیک با سس فرانسوی
9- تزیین روی کیک با شکلات
10- پایان کار
این دوره برای تمامی افرادی که به آشپزی به ویژه تهیه کیک و شیرینی علاقه مند بوده و همچنین تمایل به ایجاد یک منبع درآمد در این زمینه دارند مناسب می باشد.
در حال حاضر در قنادی های سطح شهرها استفاده از کیک و شیرینی های خانگی در حال رونق گرفتن می باشد و با فراگیری این دوره علاوه بر آماده کردن شیرینی های مناسب در محیط خانواده، می توانید محصولات تولیدی را در قنادی ها ارائه نمایید.
این دوره آموزشی پیش نیاز خاصی نداشته، در عین حال داشتن علاقه به آشپزی و خلاقیت به فراگیری کامل دوره آموزشی کمک می نماید.
دوره های مرتبط با این دوره آموزشی در ایلپ
دوره های آشپزی (پیش غذا، غذای اصلی، سالاد و ...)