دوره آموزش مجازی تهیه زولبیا و بامیه

مربی / مدرس
ستار عباس زاده
ستار عباس زادهمدرس ELAP

مربی دوره های تخصصی کیک و شیرینی

18 سال سابقه فعالیت حرفه ای در زمینه کیک و شیرینی

آموزشگاه همکار تولید محتوا
اطلاعات دوره

آموزش تهیه زولبیا و بامیه

زولبیا و بامیه یکی از محبوبترین شیرینی های مورد استفاده در سفره های افطار ایرانیان در ماه مبارک رمضان می باشد. این شیرینی فقط در ماه مبارک رمضان در شرینی فروشی ها تهیه می شود. در این دوره آموزشی شما به صورت کامل با مراحل عملی تهیه زولبیا و بامیه آشنا می شوید و می توانید علاوه بر ماه رمضان در سایر اوقات نیز این نوع شیرینی مناسبتی را تهیه نمایید

pic

سرفصل مطالب اصلی این دوره عبارت است از:

  1. مواد لازم
  2. آماده کردن شیره و خمیر بامیه
  3. مخلوط کردن تخم مرغ و خمیر
  4. آماده کردن بامیه ها
  5. آماده کردن خمیر زولبیا
  6. آماده کردن شیره و روغن زولبیا
  7. آماده کردن زولبیا

این دوره برای تمامی افرادی که به آشپزی به ویژه تهیه کیک و شیرینی علاقه مند بوده و همچنین تمایل به ایجاد یک منبع درآمد در این زمینه دارند مناسب می باشد.

در حال حاضر در قنادی های سطح شهرها استفاده از کیک و شیرینی های خانگی در حال رونق گرفتن می باشد و با فراگیری این دوره علاوه بر آماده کردن شیرینی های مناسب در محیط خانواده، می توانید محصولات تولیدی را در قنادی ها ارائه نمایید.

این دوره آموزشی پیش نیاز خاصی نداشته، در عین حال داشتن علاقه به آشپزی و خلاقیت به فراگیری کامل دوره آموزشی کمک می نماید.

lesson

دوره های مرتبط با این دوره آموزشی در ایلپ

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز ایلپ می‌باشد.