دوره آموزش مجازی تهیه زولبیا و بامیه
تهیه زولبیا و بامیه

مربی دوره های تخصصی کیک و شیرینی
18 سال سابقه فعالیت حرفه ای در زمینه کیک و شیرینی
- معرفی دوره آموزشی
- سرفصل مطالب
- این دوره برای چه کسانی مفید می باشد
- بازار کار مرتبط با دوره
- پیش نیازهای دوره
آموزش تهیه زولبیا و بامیه
زولبیا و بامیه یکی از محبوبترین شیرینی های مورد استفاده در سفره های افطار ایرانیان در ماه مبارک رمضان می باشد. این شیرینی فقط در ماه مبارک رمضان در شرینی فروشی ها تهیه می شود. در این دوره آموزشی شما به صورت کامل با مراحل عملی تهیه زولبیا و بامیه آشنا می شوید و می توانید علاوه بر ماه رمضان در سایر اوقات نیز این نوع شیرینی مناسبتی را تهیه نمایید
سرفصل مطالب اصلی این دوره عبارت است از:
- مواد لازم
- آماده کردن شیره و خمیر بامیه
- مخلوط کردن تخم مرغ و خمیر
- آماده کردن بامیه ها
- آماده کردن خمیر زولبیا
- آماده کردن شیره و روغن زولبیا
- آماده کردن زولبیا
این دوره برای تمامی افرادی که به آشپزی به ویژه تهیه کیک و شیرینی علاقه مند بوده و همچنین تمایل به ایجاد یک منبع درآمد در این زمینه دارند مناسب می باشد.
در حال حاضر در قنادی های سطح شهرها استفاده از کیک و شیرینی های خانگی در حال رونق گرفتن می باشد و با فراگیری این دوره علاوه بر آماده کردن شیرینی های مناسب در محیط خانواده، می توانید محصولات تولیدی را در قنادی ها ارائه نمایید.
این دوره آموزشی پیش نیاز خاصی نداشته، در عین حال داشتن علاقه به آشپزی و خلاقیت به فراگیری کامل دوره آموزشی کمک می نماید.
دوره های مرتبط با این دوره آموزشی در ایلپ
دوره های آشپزی (پیش غذا، غذای اصلی، سالاد و ...)