دوره آموزش مجازی تهیه خاگینه زعفرانی

مربی / مدرس
ندا قشنگی
ندا قشنگیمدرس ELAP

مربی دوره های تخصصی آشپزی و شیرینی پزی

15 سال سابقه آموزش حرفه ای در زمینه آشپزی و شیرینی پزی

آموزشگاه همکار تولید محتوا
اطلاعات دوره

آموزش تهیه خاگینه زعفرانی

در این دوره آموزشی شیوه تهیه خاگینه زعفرانی به صورت کامل آموزش داده می شود. این نوع خاگینه را می توانید در دو صورت در داخل تابه و یا فر در قالبهای دلخواه آماده نمایید

 

pic1

سرفصل مطالب اصلی این دوره عبارت است از:

  1. معرفی دوره آموزشی
  2. مواد لازم
  3. آماده کردن خاگینه
  4. برش خاگینه و اضافه کردن شیره
  5. تزیین خاگینه
  6. پایان کار

این دوره برای تمامی افرادی که به آشپزی به ویژه تهیه کیک و شیرینی علاقه مند بوده و همچنین تمایل به ایجاد یک منبع درآمد در این زمینه دارند مناسب می باشد.

در حال حاضر در سطح شهرها استفاده از کیک و غذاها و شیرینی های خانگی و سفارشی در حال رونق گرفتن می باشد و با فراگیری این دوره علاوه بر آماده کردن این نوع خاگینه در محیط خانواده، می توانید محصولات تولیدی را در بازارهای مناسب ارائه نمایید.

این دوره آموزشی پیش نیاز خاصی نداشته، در عین حال داشتن علاقه به آشپزی و خلاقیت به فراگیری کامل دوره آموزشی کمک می نماید.

lesson

دوره های مرتبط با این دوره آموزشی در ایلپ

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به آموزشهای مجازی ایلپ می‌باشد.