مدير كيفيت و ايمنی در صنايع غذايی

مربی / مدرس / آماده سازی محتوا
teacher

حمیدرضا طباطبایی

مدرس ELAP

دکتری مدیریت عالی کسب و کار

کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی

کارشناسی علوم و صنایع غذایی

موسس آموزشگاه فنی حرفه ای غذا صنعت

مربی سازمان فنی حرفه ای در رشته صنایع غذایی

مشاور سیستم های مدیریت کیفیت و ایمنی در صنایع غذایی

سر ممیز ارشد ارزیابی سیستم های مدیریت از طرف ACS-ICS کانادا

ارزیاب GMP در سازمان غذا و دارو

مولف کتاب مدیریت ایمنی مواد غذایی در کیترینگ ها

logo ghazasanat

اطلاعات دوره
جلسات تکمیلی و رفع اشکال
گواهی و مدرک دوره
ابزارهای جانبی دوره

معرفی دوره آموزشی

مدير كيفيت و ايمنی از مشاغل صنايع غذايی می باشد كه در يك توليدی مواد غذايی ارزيابی وضعيت موجود ،طراحی و مستندسازی ، استقرار و حفظ نظام مديريت كيفيت ، همچنين ايجاد و بهبود مستمر و به روزآوری آن را به عهده دارد و ضمناً با مشاغلی از قبيل مدير توليد ، تكنسين ها و كارگران خط توليد ، مديريت ارشد ، مدير آموزش در واحدهای توليدی مواد غذايی در ارتباط است.

این دوره آموزشی به انتقال مهارت ها و توانایی های فرد شاغل در حرفه مدیریت کیفیت وایمنی در صنایع غذایی می پردازد.

 در همین راستا آموزشگاه غذا صنعت با همکاری آموزشهای مجازی ایلپ اقدام به برگزاری این دوره آموزشی به صورت آموزش الکرونیکی نموده است. جهت اطلاع از سرفصل مطالب دوره آموزشی به بخش سرفصل مطالب مراجعه فرمایید.

مشاهده مشخصات کد شغل

 

 

 

سرفصل مطالب اصلی این دوره عبارت است از:

1- اصول ارزيابی وضعيت موجود واحد صنایع غذایی

2- اصول طراحی و مستند سازی نظام مديريت كيفيت و ايمی مواد غذايی

3- اصول استقرار نظام مديريت كيفيت و ايمنی مواد غذايی

4- اصول حفظ كردن نظام مديريت كيفيت و ايمنی مواد غذايی

5- اصول ايجاد و بهبود مستمر و به روز آوری نظام مديريت كيفيت و ايمنی

6- آشنایی با شیوه های عقد قراردادهای مشاوره

7- آشنایی با نحوه اجرای دوره های آموزشی / برگزاری سمینارهای آموزشی

8- آشنایی با تولید محتوی آموزشی

9- آشنایی با کسب و کار مشاوره سیستم های مدیریت کیفیت و ایمنی در صنعت غذا

10- آشنایی با اصول بازاریابی در کسب و کار مشاروه سیستم های مدیریت کیفیت و ایمنی غذا

مدیران فنی، مدیران کنترل کیفیت، کارشناسان صنایع غذایی، علاقه مندان به مشاوره سیستم های مدیریت و ایمنی مواد غذایی در صنایع غذایی

 

داشتن حداقل مدرک کارشناسی یا تجربه عملیاتی در صنایع غذایی

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به آموزشهای مجازی ایلپ می‌باشد.