مدیریت امور صنایع غذایی

مربی / مدرس / آماده سازی محتوا
teacher

حمیدرضا طباطبایی

مدرس ELAP

دکتری مدیریت عالی کسب و کار

کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی

کارشناسی علوم و صنایع غذایی

موسس آموزشگاه فنی حرفه ای غذا صنعت

مربی سازمان فنی حرفه ای در رشته صنایع غذایی

مشاور سیستم های مدیریت کیفیت و ایمنی در صنایع غذایی

سر ممیز ارشد ارزیابی سیستم های مدیریت از طرف ACS-ICS کانادا

ارزیاب GMP در سازمان غذا و دارو

مولف کتاب مدیریت ایمنی مواد غذایی در کیترینگ ها

logo ghazasanat

اطلاعات دوره
جلسات تکمیلی و رفع اشکال
گواهی و مدرک دوره
ابزارهای جانبی دوره

معرفی دوره آموزشی

مدير در صنایع غذایی مسئولیت های سازمان دهی و هدایت امور اجرایی در صنایع غذایی را برعهده دارد .

این دوره آموزشی به انتقال مهارت ها و توانایی های فرد شاغل در حرفه مدیریت امور صنایع غذایی می پردازد.

در همین راستا آموزشگاه غذاصنعت با همکاری آموزشهای مجازی ایلپ اقدام به برگزاری این دوره آموزشی به صورت آموزش الکرونیکی نموده است. جهت اطلاع از سرفصل مطالب دوره آموزشی به بخش سرفصل مطالب مراجعه فرمایید

مشاهده مشخصات کد شغل

 

 

 

سرفصل مطالب اصلی این دوره عبارت است از:

1- توانايی تشخيص مفاهيم و سير تكوينی دانش مديريت

2- توانايی تصميم گيری و برنامه ريزی

3- توانايی سازمان دهی و هماهنگی

4- توانايی هدايت و رهبری

5- توانايی كنترل و نظارت

6- توانايی بررسی عملكرد مالی

7- توانايی اجرای مقررات و دستورالعمل هاتوانايی مديريت فروش و بازاريابی

کارشناسان صنایع غذایی / سرپرستان خطوط تولید در صنایع غذایی / مدیران تولید / سرمایه گذاران در صنعت غذا / علاقمندان به امور مدیریت در صنعت غذا

 

این دوره آموزشی پیش نیاز خاصی ندارد.

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به آموزشهای مجازی ایلپ می‌باشد.