مدير تدارکات غذائی (مدير کیترينگ)

مربی / مدرس / آماده سازی محتوا
teacher

MAJID ZAFARIYAN

حمیدرضا طباطبایی

مدرس ELAP

دکتری مدیریت عالی کسب و کار

کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی

کارشناسی علوم و صنایع غذایی

موسس آموزشگاه فنی حرفه ای غذا صنعت

مربی سازمان فنی حرفه ای در رشته صنایع غذایی

مشاور سیستم های مدیریت کیفیت و ایمنی در صنایع غذایی

سر ممیز ارشد ارزیابی سیستم های مدیریت از طرف ACS-ICS کانادا

ارزیاب GMP در سازمان غذا و دارو

مولف کتاب مدیریت ایمنی مواد غذایی در کیترینگ ها

مجید ظفریان

مدرس ELAP

مدرس تایید شده سازمان فنی حرفه ای

ارزیاب رسمی در صنعت هتلداری

مدیر تشریفات هتل هما شیراز

مشاور در صنعت هتلداری

logo ghazasanat

اطلاعات دوره
جلسات تکمیلی و رفع اشکال
گواهی و مدرک دوره
ابزارهای جانبی دوره

معرفی دوره آموزشی

مدير توليد و توزيع غذا كسی است كه پس از گذراندن دوره های آموزشی لازم از عهده انتخاب مكان و تجهيزات لازم و مناسب برای آشپزخانه صنعتی و گزينش عوامل، برنامه ريزی تبليغات و فروش همچنين تعيين زمان فعاليت آشپزخانه و انعقاد قراردادهای مختلف دولتی و خصوصی برآيد. این دوره آموزشی به انتقال مهارت ها و توانایی های فرد شاغل در حرفه مدیریت تدارکات غذایی در رستوران و فست فودها می پردازد.

در همین راستا آموزشگاه غذاصنعت با همکاری آموزشهای مجازی ایلپ اقدام به برگزاری این دوره آموزشی به صورت آموزش الکرونیکی نموده است. جهت اطلاع از سرفصل مطالب دوره آموزشی به بخش سرفصل مطالب مراجعه فرمایید

 

 

سرفصل مطالب اصلی این دوره عبارت است از:

1. توانايی تشخيص ويژگيهای مهم ساختمان و تجهيزات و ابزار مورد نياز توليد و توزيع

2. توانايی قرارداد با افراد و شركتها

3. توانايی سرپرستی كارگاه

4. توانايی تجزيه و تحليل گزارش افراد تحت سرپرستی و ارايه گزارش تحليلی

5. توانايی كنترل كيفيت مواد اوليه و خريد

6. توانايی خريد مواد اوليه مورد نياز

7. توانايی انبارداری و انبارگردانی

8. توانايی تشخيص مراحل آماده سازی و انواع سرويس دهی

9. توانايی مديريت فروش و بازاريابی

10. توانايی بكارگيری اصول و مبانی حسابداری

11. در محيط كار توانايی بكارگيری ضوابط ايمنی و بهداشت كار

12. آشنایی با اصول تبلیغات و بازاریابی در صنعت رستوران داری

13. آشنایی با نحوه استفاده اینستاگرام در افزایش فروش رستوران / فست فود

مدیران رستوران ها و فست فودها / علاقمندان به مدیریت رستوران و فست فود / سرمایه گذاران در صنعت رستوران داری

 

این دوره آموزشی پیش نیاز خاصی ندارد.

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به آموزشهای مجازی ایلپ می‌باشد.