دوره آموزش مجازی تهیه اسلایس پسته و نارگیل

مربی دوره های تخصصی آشپزی و شیرینی پزی
15 سال سابقه آموزش حرفه ای در زمینه آشپزی و شیرینی پزی
- معرفی دوره آموزشی
- سرفصل مطالب
- این دوره برای چه کسانی مفید می باشد
- بازار کار مرتبط با دوره
- پیش نیازهای دوره
آموزش تهیه اسلایس پسته و نارگیل
اسلایس پسته و نارگیل از جمله شیرینی های جذاب و با طرز تهیه آسان می باشد. در این دوره آموزشی شما به صورت کامل با طرز تهیه اسلایس پسته و نارگیل آشنا خواهید شد
سرفصل مطالب اصلی این دوره عبارت است از:
- معرفی دوره آموزشی
- مواد لازم
- آماده کردن خمیر
- آماده کردن مواد رویه
- برش زدن اسلایس
- پایان کار
این دوره برای تمامی افرادی که به آشپزی به ویژه تهیه کیک و شیرینی علاقه مند بوده و همچنین تمایل به ایجاد یک منبع درآمد در این زمینه دارند مناسب می باشد.
در حال حاضر در قنادی های سطح شهرها استفاده از کیک و شیرینی های خانگی در حال رونق گرفتن می باشد و با فراگیری این دوره علاوه بر آماده کردن شیرینی های مناسب در محیط خانواده، می توانید محصولات تولیدی را در قنادی ها ارائه نمایید.
این دوره آموزشی پیش نیاز خاصی نداشته، در عین حال داشتن علاقه به آشپزی و خلاقیت به فراگیری کامل دوره آموزشی کمک می نماید.
دوره های مرتبط با این دوره آموزشی در ایلپ
دوره های مرتبط با این دوره آموزشی در ایلپ
دوره های آشپزی (پیش غذا، غذای اصلی، سالاد و ...)